Tervetuloa mukaan!

Team TuSla on pääasiassa 5–8-vuotiaille tarkoitettu aloittelijaryhmä, jossa leikin ja hauskanpidon kautta harjoittelemme alppihiihdon eri tekniikoita.

Ryhmämme tavoite on kauden alussa saada vauhtia ja varmuutta laskemiseen, laskuasennon löytäminen, että tullaan ajoissa treeneihin, käyttäydytään hyvin rinteessä ja tietysti lumen syönti! Keväällä tavoittelemme sitten leikkaavaa käännöstä, ulkosuksen painetta, laskuasennon löytämistä (vieläkin), lumen syöntiä (vieläkin), maailmanmestaruuksia ja kristallipalloja. Eli ryhmässä pidämme hauskaa, opimme laskemaan ja ollaan kiltisti. Taitojen karttuessa lapsen on mahdollista noin 8-vuotiaana liittyä Race Teamin valmennusrinkiin.

Koska alppihiihtoon kuuluu myös kilpaileminen, järjestämme kauden aikana myös pari yhteistä kilpailua Race Teamin kanssa. Kilpailuissa pääsee mittamaan taitojaan itseään ja kelloa vastaan meille sopivalla radalla. Tämän jälkeen onkin sitten helpompaa vaikka osallistua seuran omiin maanantaikilpailuihin. Lisää tietoa kilpailuista myöhemmin.

Kaksi ikäryhmää:

2011–2012 syntyneet — Naperot

2009–2010 syntyneet — Lumitykit

Harjoitusajat tiistai ja torstai:

• klo 18.00–18.50 kaksi ryhmää;
Naperot maks. 15 osallistujaa ja Lumitykit maks. 15 osallistujaa

• klo 19.00–19.50 kaksi ryhmää;
Naperot maks. 15 osallistujaa ja Lumitykit maks. 15 osallistujaa


Team TuSlan kiinteä kausimaksu on Naperoille 250 € ja Lumitykeille 300 €.

Kausimaksu sisältää:

  • seuran jäsenmaksun, 
  • Skipassi-vakuutuksen ja 
  • kausikortin.

Ilmoittautuminen ryhmiin ja maksu:

linkki LYYTI-ilmoittautumiseen:

Lisätietoja, vastuuvalmentaja:

Nicke Wulff

nicke.wulff@turku.fi

040 670 4248