Race Team on lasten harrasteryhmä, johon siirrytään pääsääntöisesti Team TuSlasta. Laskijat ovat 7–11-vuotiaita aloittelevia ratalaskijoita. Ryhmässä opetellaan laskemisen perusasioita, joilla luodaan perusta niin kilpa-alppihiihtoon kuin aktiiviseen ratalaskun harrastamiseenkin.

Ryhmä harjoittelee

talvikaudella kotirinteessä kaksi kertaa viikossa, tiistaisin ja torstaisin kello 18.00–19.30.

Tämän lisäksi Race Team -ryhmän laskijat voivat osallistuvat sunnuntaisin kello 9:00–11:00 kaikkien alle 12-vuotiaden yhteisiin ratatreeneihin. 

Ryhmän laskijat osallistuvat seuran järjestämiin omiin kotirinteen kilpailuihin ja halutessaan myös esimerkiksi ES-Cupin kilpailuihin. Ryhmän laskijoiden toivotaan osallistuvan myös seuran järjestämille leireille. Lumikauden ulkopuolella Race Team -ryhmän fysiikkaharjoitukset ovat kerran viikossa torstaisin.

Rinneolosuhteista riippuen, ryhmä harjoittelee lumikauden aikana:

Tiistaisin: vapaalasku, tekniikkaharjoitteet ja suksitaituruus.

Torstaisin: tekniikkaradat, polvikeppi.

Sunnuntaisin: Pujottelu, Superpujottelu, Suurpujottelu.

Ryhmän tavoitteena

on peruslaskutaitojen, ryhmässä toimimisen ja ratalaskun alkeiden opettaminen. Kokemuksen ja taitojen kehittyessä Race Teamistä siirrytään joko ES Cup -ryhmään.

Kauden aikana järjestetään kaksi lasten omaa keskiviikkokisaa, joihin toivotaan kaikkien Race Team ja Team TuSla -ryhmäläisten osallistuvan. Kilpailut lasketaan keskiviikkona 1.2. kello 18:00 alkaen kolmosrinteessä ja 1.3. samalla aikataululla kakkosrinteessä.

Vastuuvalmentaja

Laura Fröjdö  
040 701 9187
laura.frojdo@gmail.com