Toimitustavat

Asiakkaan postiosoitteeseen toimitettavat tuotteet toimitetaan ainoastaan Suomeen ja Suomen Postin välityksellä. Postitse toimitettavat tuotteet on mainittu tuotekortin tuotetiedoissa.

Kausikortteja ei toimiteta asiakkaille postitse vaan maksettua tilausta vastaan asiakas voi ladata kausikorttituotteen sirukortilleen Hirvensalon hiihtokeskuksessa sen normaaleina aukioloaikoina tai erikseen ilmoitettuina aikoina ennakkomyynnin yhteydessä.

Toimitusaika

Varastossa olevat tuotteet lähetetään viimeistään tilauspäivää seuraavana arkipäivänä. Normaalisti lähetys saapuu perille 1-2 arkipäivässä.

Jotkin tuotteet saattavat olla tilaustuotteita ja näiden tuotteiden toimitusaika on määritelty tuotetietojen yhteydessä.

Toimitusmaksut

Toimitusmaksu postitse toimitettaessa on 5€/tilaus.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.