Masters-toimintaan kutsutaan kaikki 16 vuotta täyttäneet alppiurheilusta urheiluliikuntamuotona kiinnostuneet. Yläikärajaa ei ole. Harjoitusryhmiä on kaksi:  Masters Urheilu ja Masters Kilpailu. Lisäksi nuorille on oma JR Team.

Masters-ryhmien kiinteä kausimaksu on 510 €. Maksu sisältää jäsenhintaisen kausikortin 310 € ja valmennusmaksun 200 €. Kausimaksu oikeuttaa osallistumaan kaikkiin (sekä urheilu- että kilparyhmän) masters-harjoituksiin ja kotirinnekilpailuihin. Lisäksi uusilla tulokkailla on lähinnä kauden aikana mahdollisuus ostaa kertaharjoituslippu 32€, sisältäen 2 tunnin hissilipun, vaikka laskijalla olisi muutoin voimassa oleva hissikortti.

ILMOITTAUTUMINEN RYHMIIN JA MAKSU

www.tusla.net/kauppa tai Hirvensalon hiihtokeskuksen kassalla.

RYHMÄT MASTERS KILPAILU JA JR TEAM

Masters Kilpailu harjoittelee neljä kertaa viikossa, JR Team keskiviikkoisin ja sunnuntaisin.

Harjoitusajat:

• keskiviikkoisin klo 18.00–19.30

• torstaisin klo 19.30–21.00

• lauantaisin klo 09.00–11.00

• sunnuntaisin klo 09.00–11.00

Ryhmä harjoittelee  pujottelua ja superpujottelua ja olosuhteiden salliessa suurpujottelua. Lauantaisin harjoitellaan yhdessä urheiluryhmän kanssa superpujottelua tai suurpujottelua. 

Masters Kilpailu -ryhmän harjoituksista kuten koko masters-toiminnasta vastaa Jaakko Tikka, puh. 040 553 6607 tai jaakko.tikka@luukku.com.

JR Teamin valmennus:
vastuuvalmentaja Tomi Haarala sekä valmennusteam: Ralph Hermansson, Toni Hurnanen, Jari Lehtinen, Petteri Paavola, Esa Vuorensola.

MASTERS URHEILU

Harjoitusajat:

• keskiviikkoisin klo 18.00–19.30,

• lauantaisin klo 9.00–11.00.

Ryhmä harjoittelee monipuolista  kilpalaskutekniikkaa ja välineiksi riittää  vauhdikkaaseen laskuun suunnitellut sukset ja kypärä. Taitojen edistyessä otetaan keppikontaktia, jolloin olisi hyvä käyttää leuka-ja säärisuojien lisäksi myös muita suojia kuten käsivarsi- ja lonkkasuojia. Ryhmä on tarkoitettu aikuisille miehille ja naisille, jotka haluavat parantaa laskutaitojaan ja ovat valmiita harrastamaan laskettelua urheiluna.

Masters Urheilun valmennus:
vastuuvalmentaja Jari Lehtinen (jari.lehtinen@tusla.net tai puh. 0500 532 997) sekä valmennusteam: Tomi Haarala, Ralph Hermansson, Toni Hurnanen, Petteri Paavola, Jaakko Tikka, Esa Vuorensola.

KILPAILUT JA LEIRIT

Vakioharjoitusvuorojen lisäksi kauden aikana järjestetään Hirvensalossa harjoituskilpailuja, joihin ryhmien urheilijat voivat hyvin osallistua. Kilpailuista ilmoitetaan seuran www-sivuilla. Masters-ryhmäläiset voivat osallistua myös TuSlan yhteisleireille: Rukan leiri 6. –10.12.2016 ja Vemdalenin leiri Ruotsissa 15.–22.1.2017. 

Valtakunnallinen Ski Sport Finlandin alainen organisaatio Finnish Alpine Masters eli FAM järjestää myös hienon Masters Cup -kilpailukiertueen. Kansallisesta ja kansainvälisestä masters-toiminnasta  löytyy tietoa www.alpinemasters.fi -sivustolta.

Toimintaan osallistuvien tulee olla seuran jäseniä ja heillä tulee olla Hiihtoliiton virallinen kilpailulisenssi ja vakuutus tai Skipassi, joka sisältää vakuutuksen.

KILPAILUIHIN ILMOITTAUTUMINEN

Kansallisiin Master Cup -kilpailuihin ilmoittaudutaan hyvissä ajoin, viimeistään viikkoa ennen kilpailuajankohtaa masters-ryhmän kilpailusihteerille Eeva Tikka tikka.eeva@gmail.com tai puh. 040 565 6093. Kansainvälisiin kilpailuihin ilmoittaudutaan Riku Lehtiselle, riku.lehtinen@tuloksentekijat.fi.