Masters-toimintaan kutsutaan kaikki 16 vuotta täyttäneet alppiurheilusta urheiluliikuntamuotona kiinnostuneet. Yläikärajaa ei ole. Harjoitusryhmiä on kaksi:  Masters Urheilu ja Masters Kilpailu.

Masters -ryhmien kiinteä kausimaksu on 390 €.
Maksu sisältää jäsenhintaisen kausikortin 290 €, jäsenmaksun 30 € ja valmennusmaksun 70 €. Kausimaksu oikeuttaa osallistumaan kaikkiin (sekä urheilu- että kilparyhmän) masters-harjoituksiin ja kotirinnekilpailuihin.
Lisäksi uusilla tulokkailla on kauden aikana mahdollisuus ostaa kertaharjoituslippu, jonka hinta on 32 €. 
Hinta sisältää valmennusmaksun ja 2 tunnin hissilipun, vaikka laskijalla olisi muutoin voimassa oleva hissikortti. Kertamaksu maksetaan kassalle aina ennen harjoituksia tai kilpailuja.

RYHMÄ MASTERS KILPAILU

Masters Kilpailu harjoittelee neljä kertaa viikossa.

Harjoitusajat:

• keskiviikkoisin klo 18.00–20.00

• torstaisin klo 19.30–21.00

• lauantaisin klo 09.00–11.00

• sunnuntaisin klo 09.00–11.00

Ryhmä harjoittelee  pujottelua ja superpujottelua ja olosuhteiden salliessa suurpujottelua. Lauantaisin harjoitellaan yhdessä urheiluryhmän kanssa superpujottelua tai suurpujottelua. 

Masters Kilpailu -ryhmän harjoituksista kuten koko masters-toiminnasta vastaa Jaakko Tikka, puh. 040 553 6607 tai jaakko.tikka@luukku.com, sekä hänen apunaan valmennusteam: Tomi Haarala, Ralph Hermansson, Esa Vuorensola.

RYHMÄ MASTERS URHEILU

Harjoitusajat:

• keskiviikkoisin klo 18.00–20.00

• lauantaisin klo 9.00–11.00

Ryhmä harjoittelee monipuolista  kilpalaskutekniikkaa ja välineiksi riittää vauhdikkaaseen laskuun suunnitellut sukset ja kypärä. Taitojen edistyessä otetaan keppikontaktia, jolloin olisi hyvä käyttää leuka- ja säärisuojien lisäksi myös muita suojia kuten käsivarsi- ja lonkkasuojia. Ryhmä on tarkoitettu aikuisille miehille ja naisille, jotka haluavat parantaa laskutaitojaan ja ovat valmiita harrastamaan laskettelua urheiluna.

Masters Urheilun valmennus:
vastuuvalmentaja Jari Lehtinen, jari.lehtinen@tusla.net tai puh. 0500 532 997, sekä hänen apunaan valmennusteam: Tomi Haarala, Ralph Hermansson, Esa Vuorensola.

KILPAILUT JA LEIRIT

Vakioharjoitusvuorojen lisäksi kauden aikana järjestetään Hirvensalossa harjoituskilpailuja, joihin ryhmien urheilijat voivat hyvin osallistua. Kilpailuista ilmoitetaan erillisellä tiedotteella ja seuran www-sivuilla. Masters-ryhmäläiset voivat osallistua myös TuSlan yhteisleireille ja harjoituksiin muissa hiihtokeskuksissa. Näistä tiedotetaan erikseen. 

Valtakunnallinen Ski Sport Finlandin alainen organisaatio Finnish Alpine Masters eli FAM järjestää myös hienon Masters Cup -kilpailukiertueen. Kansallisesta ja kansainvälisestä masters-toiminnasta  löytyy tietoa www.alpinemasters.fi-sivustolta.

Toimintaan osallistuvien tulee olla seuran jäseniä ja heillä tulee olla Hiihtoliiton virallinen kilpailulisenssi ja vakuutus tai Skipassi, joka sisältää vakuutuksen.

KILPAILUIHIN ILMOITTAUTUMINEN

Kansallisiin Master Cup -kilpailuihin ilmoittaudutaan hyvissä ajoin, viimeistään viikkoa ennen kilpailuajankohtaa masters-ryhmän kilpailusihteerille Eeva Tikka, tikka.eeva@gmail.com tai puh. 040 565 6093. Kansainvälisiin kilpailuihin ilmoittaudutaan Riku Lehtiselle, riku.lehtinen@tuloksentekijat.fi.

OHJEET MASTERS-TOIMINTAAN ILMOITTAUTUMISEEN

VAKUUTUS:
Jotta voi osallistua ohjattuun Masters-ryhmän toimintaan, tulee osallistujalla olla vähintään voimassa oleva
• SkiPassi-vakuutus tai
• kilpailulisenssi

SkiPassin ja lisenssin aktivoit osoitteesta löytyvin ohjein:
Lisenssit ja SkiPassit

Vähimmäisvaatimus on SkiPassi. Vakuutus rekisteröityy Suomisportti-rekisteriin. Tämä rekisteri näkyy kisasihteerillemme > online.
• Valitse "Alppihiihto",
• valitse "Turun Slalomseura ry",
• maksa valitsemasi tuote.

TuSlan jäsenmäärä lasketaan kattojärjestö Ski Sport Finlandin järjestelmässä voimassa olevien lisenssien ja SkiPassien mukaan.

ILMOITTAUTUMINEN MASTERS-RYHMIIN

Ilmoittautuminen tapahtuu tämän Lyyti-linkin kautta: Jäsenmaksu 2017/2018

Valitse ryhmä, johon haluat liittyä:

1. Jos haluat maksaa harjoituksen kertamaksun 32 €, valitse ”Masters kertamaksun käyttäjä” ja maksa seuran jäsenmaksu 30 €.
Maksa SkiPassi-vakuutus ennen harjoituksiin tuloa.
Varsinainen harjoituksen kertamaksu maksetaan hiihtokeskuksen kassalle kateisellä, kortilla tai liikuntaseteleillä ennen harjoituksen alkua.

2. Jos haluat liittyä Masters-ryhmään, jonka kausimaksu on 390 €:
• valitse Lyyti-jäsenmaksulinkistä kohta ”Masters”,
• maksa seuran jäsenmaksu 30 €.

• Kun olet maksanut seuran jäsenmaksun kaudelle 2017/2018 ja rekisteröitynyt Masters-ryhmään, sinulle lähetetään Lyytin maksulinkki, jolla maksat loppuosan 360 €. Loppuosa maksetaan 30.12.2017 mennessä.

• Kun maksat seuran jäsenmaksun ja SkiPassi-vakuutuksen tai kisalisenssin 15.12.2017 mennessä, rekisteröidyt seuran jäseneksi myös Ski Sport Finlandin järjestelmään ja nostat omalta osaltasi seuran aktiivien määrää.

• Harjoittelu masters-ryhmässä edellyttää Lyyti-linkin kautta maksettua seuran jäsenmaksua sekä voimassa olevaa vakuutusta (SkiPassia tai kisalisenssiä). Maksettu vakuutus aktivoituu näkyviin Suomisportti-rekisteriin.

Masters-toimintaan on mahdollisuus liittyä koko kauden ajan, kausimaksu on sama, 390 €. Maksu sisältää jäsenhintaisen kausikortin 290 €, jäsenmaksun 30 € ja valmennusmaksun 70 €. 

Kun maksat seuran jäsenmaksun ja vakuutuksen 4.1.2018 mennessä, rekisteröidyt myös Ski Sport Finlandin järjestelmään ja saat Edge-lehden kotiin maksutta. Tämä etu ei siis koske 5.1. tai sen jälkeen tapahtuneita rekisteröitymisiä. Edge on Ski Sport Finlandin ja Suomen Hiihtokeskusyhdistyksen virallinen lehti:


Onnellisia itsensä voittajia Pyhätunturilla.
Tunnelmissa onnistuneen suurpujottelukilpailulaskun jälkeen Jaakko Tikka, Kari Vismanen ja Riku Lehtinen.

 Turun Slalomseuran masters-aktiivit:
Riku Lehtinen, Finnish Alpine Masters -hallituksen aktiivinen sihteeri ja Jaakko Tikka.

Suomen ja TuSlan masters-laskijoiden kärkeä edustava Aleksi ”Allu” Kiviniemi tyylittelee Hirvensalon SP-radalla.

Turun Avoimet 2013: Hyväntuulisia masters-sarjan SP-kilpailuun osallistujia.