Brio® Naperopujottelu 2019, laskuajat ja tulokset löytyvät täältä.

Kisahan on ajanotosta huolimatta leikkimielinen, ajat eivät ratkaise, vaan palkinnot jaetaan arvontaperiaatteella.

Tulokset ovat laskunumeroiden mukaan, eli ei missään nopeus- tms. paremmuusjärjestyksessä!

 

13.1.2019: Brio Naperopujottelujen kisakausi on aloitettu! Ja millä tavalla - kautta aikain ensimmäisen kisan osallistuja-ennätys - 60 alppitähteä heti mukana! Miellyttävä tuuleton nollakeli - Werneri esilaskijana ja hurraamassa runsaan yleisön kanssa. Paljon iloisia ilmeitä - hienoa!

Brio Naperopujottelut 2019_01_13 tulokset

 

27.1.2019: Aivan täydellinen talvisää, pakkasta -10 astetta ja auringon paistetta! 49 kisaajaa mukana - Werneri taas esilaskijana ja hurraamassa katsojien kanssa. Upeita suorituksia ja iloista meininkiä!

Brio Napero-pujottelut 2019_01_27 tulokset

 

10.2.2019: Kahden vesisade-päivän jälkeen aurinko alkoi pilkistellä juuri kisaa ennen, lämpöä 3 astetta ja loppujen lopuksi hieno ilma! Kaikkiaan 45 kilpailijaa mukana - Werneri perinteisesti esilaskijana ja mukana kautta aikain nuorin osallistuja: 1-vuotias Vilma oli ihan ekaa kertaa suksilla ja laskettelu-urahan on mitä parasta aloittaa suoraan Brio-kisoissa!!! Hienoa meininkiä jokaisen osalta!

Brio Napero-pujottelut 2019_02_10 tulokset

 

Kisat ovat kahden viikon välein sunnuntaisin, eli seuraava kisa on 24.2.19 - silloin nähdään!

t. TuSlan Brio Naperopujottelu -tiimi

 

PS. Haluaisitko tulla mukaan järjestämään tätä aina iloista tapahtumaa, palkkiona itselle hyvä mieli iloisista ja itsensä ylittäneiden lasten ilmeistä, pari tuntia raitista ulkoilmaa mukavassa seurassa ja vielä extrana kuppi kahvia! Ota meitä järjestäjiä hihasta kiinni tapahtumassa tai soita Tomille p 0400 526 598!

PS2. Naperopujotteluista on alkanut monen turkulaisen alppitähden ura, eli kannattaa katsoa Hirvensalon Hiihtokeskuksen ja TuSlan lasten harrasteryhmät ja rataryhmät ja hypätä mukaan...