Brio® Naperopujottelu 2019, laskuajat ja tulokset löytyvät täältä.

Kisahan on ajanotosta huolimatta leikkimielinen, ajat eivät ratkaise, vaan palkinnot jaetaan arvontaperiaatteella.

Tulokset ovat laskunumeroiden mukaan, eli ei missään nopeus- tms. paremmuusjärjestyksessä!

 

13.1.2019: Brio Naperopujottelujen kisakausi on aloitettu! Ja millä tavalla - kautta aikain ensimmäisen kisan osallistuja-ennätys - 60 alppitähteä heti mukana! Miellyttävä tuuleton nollakeli - Werneri esilaskijana ja hurraamassa runsaan yleisön kanssa. Paljon iloisia ilmeitä - hienoa!

Brio Naperopujottelut 2019_01_13 tulokset

 

27.1.2019: Aivan täydellinen talvisää, pakkasta -10 astetta ja auringon paistetta! 49 kisaajaa mukana - Werneri taas esilaskijana ja hurraamassa katsojien kanssa. Upeita suorituksia ja iloista meininkiä!

Brio Napero-pujottelut 2019_01_27 tulokset

 

10.2.2019: Kahden vesisade-päivän jälkeen aurinko alkoi pilkistellä juuri kisaa ennen, lämpöä 3 astetta ja loppujen lopuksi hieno ilma! Kaikkiaan 45 kilpailijaa mukana - Werneri perinteisesti esilaskijana ja mukana kautta aikain nuorin osallistuja: 1-vuotias Vilma oli ihan ekaa kertaa suksilla ja laskettelu-urahan on mitä parasta aloittaa suoraan Brio-kisoissa!!! Hienoa meininkiä jokaisen osalta!

Brio Napero-pujottelut 2019_02_10 tulokset

 

24.2.2019: Aivan upea auringonpaiste ja pari plussa-astetta - talvisää parhimmillaan, jopa hiukan keväinen ilma, Mukana kauden ennätys-osallistujamäärä, 69 upeaa alppitähteä. Werneri perinteisesti esilaskijana ja muutenkin hurraamassa mukana! 

Brio Napero-pujottelut 2019_02_24 tulokset

 

10.3.2019: Komea talvinen sunnuntai, välillä paistoi aurinko ja välillä tuli lunta taivaan täydeltä! 66 kisaajaa mukana, joista aika monta ensikertalaista - hienoa! Werneri oli karannut hiihtolomalle, oiskohan Lapissa tai peräti Alpeilla asti skimbaamisesta nauttimassa? Kisa saatiin kuitenkin onnistuneesti läpivietyä ilman Werneriäkin.

Brio Napero-pujottelut 2019_03_10 tulokset

 

24.3.2019: Brio Napero-pujottelujen 20-vuotisjuhla huipentui grande finaliin! Kisassa mukana ennätykselliset 84 laskijaa, Werneri esilaskijana ja paikalla pujottelun maailmanmestari Kalle Palander!!! Aurinko paistoi, lehmänkellot kilkattivat, upeita suorituksia, laskijoille heti maalissa jäätelöä ja Brio oli laittanut palkintopöydän koreaksi! Ei voisi kisakausi upeammin päättyä!

Brio Napero-pujottelut 2019_03_24 tulokset

 

Kauden kisat on nyt laskettu. Iso kiitos taas Briolle kilpailutapahtuman mahdollistamisesta, kisoja on järjestetty Brion tukemana jo siis 20 vuotta. Kiitos myös kaikille osallistujiille, vanhemmille ja huoltojoukoille sekä kaikille järjestelyissä mukana olleille vapaaehtoisille! Ensi kaudella jatketaan, silloin nähdään taas!

 

t. TuSlan Brio Naperopujottelu -tiimi

 

PS. Haluaisitko tulla mukaan järjestämään tätä aina iloista tapahtumaa, palkkiona itselle hyvä mieli iloisista ja itsensä ylittäneiden lasten ilmeistä, pari tuntia raitista ulkoilmaa mukavassa seurassa ja vielä extrana kuppi kahvia! Ota yhteyttä vaikka TuSlan hallituksen jäseniin!